Koningshof 2

Veere - Koudekerke
Toekomstig aanbod

Over dit project

Koningshof 2, Koudekerke
Koningshof 2, gelegen aan de rand van het pittoreske Koudekerke, belooft een fijne woonomgeving te worden waar duurzaamheid en comfort voorop staan. De ontwikkeling van Koningshof 2 legt een sterke nadruk op duurzame elementen, waardoor toekomstige bewoners straks genieten van een energiezuinige levensstijl.

Koudekerke zelf, met meer dan 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere, biedt een scala aan voorzieningen, waaronder twee basisscholen, een sporthal, diverse verenigingen, winkels en een gezondheidscentrum. Het bruisende sociale leven in Koudekerke maakt het niet alleen een prachtige woonplek, maar ook een gemeenschap waarin het heerlijk vertoeven is.

Extra fijn aan Koningshof 2 is de nabijheid van de Dishoek. Deze prachtige, geliefde natuur vormt praktisch de achtertuin van de wijk. Dit biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid om te genieten van de schitterende omgeving en te ontspannen in adembenemende natuur. Ook de voorzieningen in de buurt en de goede aansluitingen op uitvalswegen maken dit een unieke locatie. Het dorpse gevoel, maar toch met de voordelen van steden, stranden en natuur.

Als toekomstige bewoner van Koningshof 2 heb je de kans om actief bij te dragen aan de vormgeving van deze veelbelovende woonwijk, waar comfort, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid samenkomen. De exacte invulling van Koningshof 2 wordt namelijk mede bepaald door de (woon)wensen van haar toekomstige bewoners.

Wil je meedenken? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde, zodat jij als eerste op de hoogte bent van de mogelijkheden om mee te denken over aspecten zoals het soort woning waar je naar op zoek bent, de woonomgeving en bijvoorbeeld of je graag een grote of liever een compacte tuin hebt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningshof 2
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veere.

Aanmelden