Park Westenduin

Veere - Oostkapelle
Actueel aanbod

vanaf € 399.000,-

Over dit project

Park Westenduin is kleinschalig van opzet maar heeft een royaal karakter. Er worden slechts 7 woonkansen geboden, maar dan wel met riante percelen van zon 1.200 tot ruim 3.200 m2.

NOG SLECHTS TWEE KAVELS TE KOOP

Zeeland, de provincie met de meeste zonuren van Nederland, heeft heel wat te bieden aan liefhebbers van natuur en cultuur. Vertoeven op en nabij de Zeeuwse stranden is puur genieten. Middenin deze gekende rijkdom wordt op korte afstand van bos, duinen, strand en zee Park Westenduin ontwikkeld.

Op de kavels eigen grond rust een dubbele bestemming: recreatief en permanent. En dat is uniek, schaars. U hoeft dus niet te kiezen en heeft de vrijheid om bijvoorbeeld nu te bouwen voor recreatief gebruik en de woning later permanent te gebruiken. Andersom zal niet veel voorkomen, gezien de schoonheid en rust van de omgeving...!

De royale kavels vragen om een royaal gebaar: stijlvolle architectuur, of het nu eigentijds klassiek of monumentaal is. De keuze is aan u. Het is toegestaan - er is immers voldoende ruimte - om vrijstaande bijgebouwen te realiseren. Denk aan een garage, atelier of wellicht een poolhouse...

De kavels variren in grootte van ruim 1.200 m2 tot ca. 3.200 m2. Met een toegestane goothoogte van 6 meter is een totaal woonoppervlak te creren van zon 450 m2. Dit betekent dat een riant landhuis met de inhoud van zon 1.500 m3 tot de mogelijkheden behoort.

Verkoopprijzen vanaf 399.000,00 vrij op naam

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Westenduin
Koopwoningen
2
Prijs vanaf
€ 399.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veere.

Aanmelden